woensdag 13 februari 2008

Eerste Brainstorm


Over twee weken wordt er een eerste grote brainstormbijeenkomst gehouden in de bibliotheek. Uiteraard gaan we eerst een 'borrel' met elkaar drinken en daarna lekker los!
Er is het nodig aan ingewikkelde zaken te verhapstukken. Het verhaal moet spannend zijn, (gedeeltelijk) gebaseerd op historie, interactief en nog zo wat zaken. Ik verwacht niet dat we er meteen met één bijeenkomst uit zijn. Daar zal wel een paar keer overheen gaan.
Ik kijk er erg naar uit want dit gedeelte is toch wel het belangrijkste. Daarna komt het 'ambachtelijke' schrijfwerk. Nou ja 'ambachtelijk'? Ook dat is nog een creatief proces. Vanavond tijdens de schrijfkringbijeenkomst waren de meesten enthousiast om mee te doen/denken. Elk proces zal zijn eigen deelnemers kennen. Al was het inderdaad al, zoals Karin (een andere) opmerkte, omdat het verhaal wel één schrijfstijl moet hebben.
Mij lijkt het in ieder geval superleuk om er met elkaar aan te werken. De deelnemers krijgen een uitnodiging. Uiteraard staat hij ook in de agenda. (het plaatje hierbij leek me wel leuk als link tussen brainstorm en Spullenmannen :-) )

Geen opmerkingen: