zondag 26 oktober 2008

borrelende brainstorm voor borrelend amersfoort

Afgelopen woensdag een bijzonder creatieve brainstorm gehad over alles wat er buiten het boekje om in Amersfoort kan gaan plaatsvinden.
Na maanden van werk met vooral de drie auteurs, was het dit keer weer eens een grote groep. Bij de vergadering was ook een journalist van de stad amersfoort aanwezig, dus heb ik als een haas een domeinnaam vast laten leggen, zodat daarnaar verwezen kan worden voor meer informatie. Gelukkig heeft Tomas het ontwerp in grote lijnen klaar, dus ik hoop dat hij het voor woensdag online heeft. Naast informatie over het project, komt er op deze site ook informatie per doelgroep. (inclusief ouders)
Van de bibliotheek is er akkoord voor het maken van een mooie reizende tentoonstelling over draken. Deze tentoonstelling kan in alle vestigingen komen te staan.
Ook zal er aansluitend een programma worden gemaakt voor groepen 3,4,5 & 6. met opdrachten etc.
We hebben de avond veel dingen bedacht die draken zoal kunnen doen als ze na 750 jaar eindelijk weer los lopen in de stad. Ook andere borrelende ideeën kwamen naar boven.

verder hebben we het gehad over het programma / het tijdspad voor de scholen en of dingen klassikaal of individueel gedaan moeten/kunnen worden. Voor het slot, waarbij de lieve vrouwe toren toch een prominente rol heeft, is een goede planning hierbij van belang.

de gps-game is trouwens vervallen. dit heeft vooral te maken met tijdsgebrek. de game zal er wel komen, maar alleen niet in dit verband. helaas, maar niet al je dromen kunnen uitkomen.

Geen opmerkingen: