zondag 15 maart 2009

drukke week & cijfers

Afgelopen maandagavond was er een eerste grote bijeenkomst van allerlei mensen die aan het project meewerken. Sommigen waren helaas verhinderd, maar het was nog steeds een vol lokaal. Van bijna elk 'team' was er iemand die verslag deed over waar ze mee bezig waren.
Het was goed om weer eens een overzicht te krijgen van alles. Want ík weet natuurlijk wel wat er allemaal speelt, maar de meesten kennen alleen hun eigen stukje. (als ik alles ook elke keer moet vertellen, duurt het allemaal veel te lang :-)
Ik heb nav de avond meteen een aantal afspraken gemaakt en beloofd een tijdlijn en allerlei andere informatie rond te mailen.

Cijfers
Inmiddels zijn er nog maar 6 scholen die nog niet hebben gereageerd. dat betekent dat we 61 scholen binnen hebben en over de 8000 kinderen heen zijn. Marcel heeft me gemaild dat hij reserveringen heeft voor 76 poppenkastvoorstelling op 34 lokaties.
jeannette en Nelske hebben inmiddels verkocht: 260 boekjes, 130 kaarten en 60 setjes
Ze gaan de komende week verder.

Donderdag een overleg gehad met Harmen, Diana. Marjolein was er gedeeltelijk ook bij aanwezig. dit vanwege de afstemming tussen spullenmannen, bieb en speurtocht.
Harmen maakte meteen een handig overzicht. super.
Diana had nog een heel leuk idee: een cursus/workshop drakensporen door Dick. ben benieuwd of hij dat ook ziet zitten. wel heel leuk natuurlijk.
Vrijdag hebben Annette, Jolanda en ik weer eens overlegd. met name over de te schrijven teksten voor filmpjes en kranten.

1 opmerking:

Boekenwurm zei

Hoi Karin, wat zal dat over een poosje afkicken worden voor je !
groet,Lidwien.