donderdag 24 april 2008

overleg met andere winnaars

Vandaag overleg gehad op het gemeentehuis samen met de andere winnaars van de surprisebox. was leuk om weer van elkaar te horen. Daarnaast hoorden we wat meer over o.a financien, faciliteiten (o.a.vergunningen), communicatie etc.
Duidelijk werd dat ik niet de enige was die 'geschrokken' is van de aansprakelijkheid. Dat gaat nog verder uitgezocht worden. Uiterste consequentie is per plan een stichting in het leven roepen.
Ik mocht het rondje beginnen met vertellen. Het leuke daaraan was dat bij alle anderen wel iets opkwam wat in het verhaal een rol kon spelen. Sportspektakel organiseert een triathlon. zwemmen in de grachten is afgeraden (nu kanoën) vanwege het gevaar van een draak in de grachten...verder is er een hindernisbaan. ook daar kan natuurlijk iemand 'uit de boot vallen' door de draak...of dat er iets gevonden wordt.
Amersfoort in concert...een groot concert met vele variaties, o.a. een renaissance stuk met als onderwerp 'Joris en de draak'
en het bacchanaal zag het wel zitten dat de draak ergens iets had opgegeten....
Kortom: het idee maakt bij iedereen wat los :-)
Het bleek dat Lex van de Haterd al een aantal scholen heeft gehad. (ik had mei in mijn hoofd...te druk geweest zeker). Optie is de flyer meesturen met het scholenaanbod van de bieb. wel duidelijk met logo's etc. maken dat het vanuit Amersfoort 750 is.
Na de vakantie (zaterdag gaan we naar Kroatie) een voorstel hiervoor naar projectbureau en Lex sturen. (of morgen..want scholenaanbod gaat ook na de vakantie de deur uit).

Geen opmerkingen: